fbpx

Slavnostní večer – koncept a organizace

Slavnostní večer – koncept a organizace

21. 9. 2021 Nezařazené 0

Pro Moravský Krumlov jsme připravili scénář, koncept a program Slavnostního večera k příležitosti návratu Muchovy Slovanské epopeje.

Tenhle večer byl pro nás bezpochyby největší zážitek celého roku. Nejen kvůli půl roku náročných příprav, ale především kvůli skvělým lidem, které jsme v Moravském Krumlově potkali.

Jaroslav Poláček, šéf agentury PRodukujeme

Pro klienta, kterým bylo Městské kulturní středisko, jsme vyjednali podmínky s účinkujícími, připravili jsme databázi hostů, nastavili ji a zaškolili personál pro její používání. Postarali jsme se se o informace pro hosty. Zajistili jsme pozvánky a tiskové zprávy pro novináře. Nezapomněli jsme ani na bezpečnost (na akci byli chráněné osoby) a epidemická opatření, kterým jsme věnovali velkou pozornost.

V programu večera byl koncert Bratří Ebenů, dva živé obrazy s dobovými plavkami a návštěvou u modistky, večerní přehlídka secesních klobouků a nápaditý raut.

Nenudili jsme se ani na místě při akci jako takové. Na základě podrobného harmonogramu jsme průběžně kontrolovali a pomáhali všem, kteří se starali o pohodlí a bezpečí našich hostů.

A protože jednoduché akce zvládne každý, přidali jsme si prohlídky Muchovy Slovanské epopeje, dopravu na hlavní akci z pěti míst, vyjednávání s hotely o slevách pro naše hosty a sobotní program v Ivančicích, který byl předzvěstí nově vznikající Muchovy stezky. Konečně medializaci a samotný podpis Memoranda ke vzniku Muchovy stezky byl úkol, který jsme plnili na základě požadavků Nadace Mucha.

Naší největší radostí bylo vedle decentní prezentace secese dámami z Kloboukového klubu, shánění relevantních dárků pro vybrané hosty. Nakonec jsme doporučili práci českého zlatníka Vladimíra Maška, který je autorem největší kolekce secesních šperků u nás.

Na akci samotnou dorazil předseda Senátu, poslanci, senátoři, ministryně, ale i potomci Alfonse Muchy. Marcus Mucha, pravnuk mistra Alfonse Muchy, nám vysekl poklonu za dobře odvedenou práci. Nutno podotknout, že Marcus sám pracoval v produkci Morgana Freemana.

Neméně nás těšila celá řada úsměvů, dobrá nálada a občas i symbolické poklepání na rameno od lidí, kterým ten večer bylo prostě jen dobře.

Nic z toho by nebylo možné uskutečnit, kdybychom v Moravském Krumlově nenašli partnery, kteří prezentaci svého města vzali za svou. Šéfa MKS Moravský Krumlov Bořivoje Švédu a jeho tým, Marii Makovičkovou s celou partou průvodkyní, která vede expozici na zámku a konečně Janu Nahodilovou, která obětavě řešila stovky telefonátů a emailů.

Děkujeme, užili jsme si to a bylo nám ctí.

Autor videa: Žijeme reklamou s.r.o.

Autor fotografií: Jiří Salik Sláma