fbpx

Plán zní: (výrazně) více lidí a (výrazně) nižší cena.

Plán zní: (výrazně) více lidí a (výrazně) nižší cena.

3. 3. 2019 Kampaně Stydím se 0

Tak revoluční čepici bych měl. Ale bradku za plnovous nevyměním. Poslouchejte, tohle Vám chci napsat už pěkných pár dnů.
Kampaň Stydím se nemůže skončit. Na to to byl moc dobrý projekt, aby skončil. Nic nám nebrání pustit se do toho naplno. Máme dobré zprávy a máme plán. Ale potřebujeme Vás. Každého. Cíl je mít jeden tisíc zájemců, kteří vyplní náš dotazník a objednají si plachtu „stydím se“.

Dotazník je zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9LRZxDS4KTkieN1-wlS3NWFshAHH8trugkjtWmm8eEgp-sw/viewform

Třikrát jsme minulý měsíc slavili. Poprvé, když jsme zjistili, že se unikátní kampaň se stovkou tváří nerozpadla a billboardy dorazily tam, kam měly (tu fámu, že jsem visel i v Brně se podařilo vyvrátit). Podruhé, když jsme spočítali, že se nám podařilo oslovit prostřednictvím billboardů, Facebooku i médií tisíce lidí, jen z Facebooku přes 130 000. Evidujeme k dvěma desítkám článků, rozhovorů, videí na nejrůznějších serverech. A co udělala ta stovka billboardů, to ví ti, kteří na nich byli. No a nejvíc, když jsme získali stanovisko úřadu, že naše kampaň není kampaň – a co by za to Mirek Kalousek dal, kdyby takový glejt měl. 🙂

Pár dnů poté, co náš projekt a mě osobně Jaromír Soukup ve své relaci pět minut zesměšňoval, rupla informace, že jeho vlastní podnikání je čisté
asi jako Sarumanova magie. Nepotvrdili se ani hlasy našich „příznivců“, že premiérovi vzrostou preference, což se, světe, div se, nestalo. Výzkum STEMu, kde byl naměřen pokles o 4 procenta nám, přiznávám, udělal radost.

Tohle všechno nás naplnilo nekonečným optimismem, že to prostě dotáhneme ještě o úroveň dál. Plán zní: (výrazně) více lidí a (výrazně) nižší cena. Proto nabízíme všem, kteří se chtějí zapojit, že jim vyrobíme vlastní reklamní plachtu, nebo-li bannner. Základní formát je 2×1 metr a jeho cena nepřekročí 750 korun (víc lidí = nižší cena). Ale umíme i jiné formáty, budeme mít verzi s obličejem, ale i bez obličeje a později půjdeme i do samolepek na zadní skla aut.

No, my v PRodukujeme ode dneška budeme makat na tom, aby tahle nabídka zapojení se do #Stydímse byla vidět. A opravdu Vás potřebujeme, abyste oslovili každého, kdo ten volný plot nebo balkon má. Ne jen sdílením na Facebooku, i když díky i za to, ale tím, že jim osobně napíšete. Je vážně důležité napsat osobní zprávu. Zavolat. Protože v dnešní době není zas tak důležité, co se píše, ale kdo to píše. Tak, co nenechme jen na sítích.

Na konci března si pak řekneme, jestli se to povedlo nebo ne.

Tento týden vyšla zpráva o tom, jak špatně na tom jsou veřejné finance. Obávám se, že tahle kampaň bude mít co říct, dokud premiérovi a jeho voličům nevysvětlíme, že je rozdíl mezi „jeho firmou“ a „naší zemí“. Nebo pokud pro naši zem nežene alespoň takové dotace jako pro své firmy. ?
Pojďte do toho s námi.
Dotazník je tady.

Jaroslav
z PRodukujeme.cz